IMPLICĂ-TE

Viața ta se desfășoară pe repede înainte și cu cât reușești mai mult, cu atât simți nevoia să dai înapoi ceva celor care au nevoie de un moment de bucurie. Implică-te și Adoptă un Bunic! Oferă-i puțin din timpul tău și el va prețui cu bucurie întâlnirile cu tine!

Ți-e dor de poveștile spuse la gura sobei, de răsfățul cu care te primeau bunicii când mergeai în vizită? Fericirea ta era și fericirea lor. Adu-o acum și în sufletul bunicilor care nu se pot bucura de compania celor dragi!

shutterstock_239583778

Viața ne dăruiește povești, iar poveștile ne dăruiesc viață. Dacă ai timp să îi asculți, bunicii sunt o resursă inepuizabilă de istorie, cultură și modele de viață. Vino să îi cunoști și vei fi cucerit de bogăția lor!

DEVINO VOLUNTAR

Înscrie-te ca voluntar pe site sau sună-ne la 075RESTART (0757378278)! Spune-ne cât timp ai de dat, iar noi vom găsi un bunic sau o bunică din localitatea ta care are o poveste grozavă de spus în schimbul companiei tale.

RECOMANDĂ

Oferă-le și prietenilor tăi ocazia de a dărui bucurie! Dacă știi pe cineva care ar dori să ofere puțin din timpul său, povestește-i despre noi. Unde-s mulți puterea crește și împreună vom putea aduce mai multă lumină în viața bunicilor care nu mai au pe nimeni prin preajmă!

RECOMANDĂ

DONEAZĂ

Dacă ne împărtășești valorile și crezi în compasiune, implicare și responsabilitate, atunci DONEAZĂ! Cu ajutorul tău, proiectele marca RE:START ROMÂNIA vor ajunge la cât mai multe persoane care au nevoie de sprijin.

DONEAZĂ